ongedierte icoon

De duitse kakkerlak


Een van de meest voorkomende kakkerlakken in Nederland is de Duitse Kakkerlak. Het beestje houd zich het liefst op in relatief vochtige warme omgevingen, aan kou heeft hij een hekel en ca 12 uur blootstellen aan -4 graden Celsius is hem zelfs fataal. Het dier verspreid een onaangename lucht die ook in het voedsel gaan zit en omdat bij bacteriën en mijtendragend is dan hij in bepaalde gevallen ook ziekten veroorzaken.

Kakkerlakken horen niet in onze huishoudens en zullen dan ook bestreden moeten worden. Kakkerlakken zijn lichtschuw en ze zullen zich dan ook vaak ophouden in en achter uw keukenkastjes en onder bijv. de koelkast. Ze zijn alleseters. Verspreiding vind plaats door verhuizingen, dozen containers en ook via de kieren en naden van de woningen.Allereerst zal er een inventarisatie moeten plaatsvinden om uit te zoeken hoe groot het probleem werkelijk is, dit betekend dat ook de buren in de aangrenzende gebouwen zullen moeten meewerken, daarna zal een bestrijdingsplan moeten worden opgesteld. De hygiëne zal op een hoger pijl moeten worden gebracht. Alle voedingsmiddelen moeten in afsluitbaren plastic bakken.


terug naar overzicht
home petersen multi services

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om in andere plaatsten als aangegeven te vegen.


Regio


Wij werken in de regio Harderwijk, Hierden, Hulshorst, Nunspeet, Ermelo en Zeewolde.

Bekijk de regio op Google Maps maps petersen multi services

Mocht uw woonplaats niet in de lijst staan, maar toch vlak bij een van de plaatsten liggen, neemt u dan gerust contact met ons op.

home petersen multi services

contact


contact_icon Like ons op Facebook