Waarom Petersen Multi Services?


Wij zijn een klein bedrijf met 25 jaar ervaring in schoorsteenvegen en ongediertebestrijding. Op deze wijze kunnen wij u op een persoonlijke manier van dienst zijn. Doordat we bewust ons werkgebied van werken beperkt houden, ontstaan er nooit lange wachtlijsten. Wij zullen altijd proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in bijna alle ongediertebestrijding. Ook voor determinaties kunt u bij ons terecht. Niet altijd hoeft er een bestrijding aan te pas te komen, ook advies geven is onderdeel van ons vak. Omdat het milieu bij ons hoog in het vaandel staat, trachten wij waar mogelijk milieuvriendelijk te werken.

Wij zijn SVO gediplomeerd. Dit betekent ook dat wij regelmatig bijscholingen volgen, zodat wij onze licentie mogen behouden. Wij zijn hierdoor op de hoogte van actuele regels en nieuwste ontwikkelingen die er binnen ons vakgebied gaande zijn.

home petersen multi services

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om in andere plaatsten als aangegeven te vegen.


Regio


Wij werken in de regio Harderwijk, Hierden, Hulshorst, Nunspeet, Ermelo en Zeewolde.

Mocht uw woonplaats niet in de lijst staan, maar toch vlak bij een van de plaatsten liggen, neemt u dan gerust contact met ons op.

home petersen multi services

contact


V.O.F. Petersen Multi Services

Rabbistraat 110
3841 CR Harderwijk

Tel. 0341-424747
E-mail: info@petersenmultiservices.nl

contact_icon Like ons op Facebook